MÜFTÜLÜKTEN CAMİLER HAFTASINDA NAMAZ KONULU PANEL/KUMRU HABERCİ GAZETESİNİN HABERİ

1-7 EKİM TARİHLERİ ARASINDA Camiler ve Din Görevlileri haftası olması sebebiyle İlçemiz Müftülüğünce “Namaz” Konulu panel düzenlendi.
Erçal Kültür Sarayında Düzenlenen panele Namaz platformundan Dr.Kerim Buladı,Abdullah Yıldız ve Ahmet Bulut hocalar katıldı.Saat 18.30 da başlayan panele Kumrulular Kültür Sarayını doldurarak bu tür çalışmalara ne kadar istekli oldukların8ı gösterdiler.
P anel saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Kur’anı-ıKerim tilavetiyle başladı.Akabinde İlçe Müftüsü Abdullah Pamuklu Açılış konuşmasını yaparak paneli başlattı.
Panelde ilk sözü Ahmet Bulut hoca aldı ve başladı namaz ve namaz kılmak üzereine konularına.Sırassıyla Dr.Kerim Buladı ve Abdullah Yıldız Hoca tüm panel boyunca namaz ve namazın önemi ve eksikliğinde insan yaşamında nelerin değiştiğini anlattı.Yaklaşık üç saat süren panel sonunda Hocalar Namaz ve diğer dini konularında yazılmış birbirinden güzel kitaplarını yoğun bir ilgi karşısında imzaladılar.
Tören sonunda Bu hafta ile ilgili Din görevlileri,muhtar ve vatandaşlara teşekkür belgeleri verildi. Panele Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek,İlçe Emniyet Amiri İbrahim Etem Öztürk,İl Genel Meclisi Üyeleri İsmet Erçal,Cemal Salgut,Ak Parti İlçe Başkanı Hamza Karar,Özel İdare Müdürü Tahsin Erhan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Hocaoğlu,Mal Müdürlüğü Şefi Fazıl Arıkan,Öğretmenevi Müdürü Bekir Akkaya,Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Namık Evin,memur ve vatandaşlar katıldı.
KAYNAK : KUMRU HABERCİ GAZETESİ
HABERLER kategorisinde yayınlandı. Leave a Comment »

Yorum bırakın